Lähikuva mikrofonista

Haemme hankekoordinaattoria syksyllä käynnistyvään kaksivuotiseen hankkeeseen

Etsimme hankekoordinaattoria syksyllä 2024 käynnistyvään kaksivuotiseen Musiikkialan koulutus kohti 2030-lukua: Tulevaisuuskestävä oppilaitoskulttuuri -hankkeeseen.

Suomalaisen musiikkikoulutuksen visio 2030 on musiikkialan toimijoiden yhdessä laatima kunnianhimoinen tulevaisuuskuva. Suomen konservatorioliitto koordinoi visiotyötä yhdessä jatkotyöryhmän kanssa. Etsimme nyt hankekoordinaattoria syksyllä 2024 Jane ja Aatos Erkon säätiön rahoituksella käynnistyvään kaksivuotiseen Musiikkialan koulutus kohti 2030-lukua: Tulevaisuuskestävä oppilaitoskulttuuri -hankkeeseen, joka edistää Musiikkikoulutuksen vision tavoitteiden toteutumista ja tukee musiikkikoulutuksen kenttää rakenteellisessa kehitystyössä.

Työnantajana hankkeessa toimii Suomen konservatorioliitto, joka on 16 musiikkialan ammatillisen koulutuksen järjestäjän valtakunnallinen edunvalvontajärjestö. Hanketta ohjaa Musiikkikoulutuksen visio 2030 -jatkotyöryhmän edustajista koostuva ohjausryhmä. Rahoituksella käynnistyy visiotyön ensimmäinen hankeosuus.

Tehtävät ja työaika

Haemme määräaikaista hankekoordinaattoria ajalle 16.9.2024-15.9.2026.

Hanke rakentuu päähankkeesta sekä kolmesta pilotista, joilla kullakin on omat vastuuhenkilöt sekä toteutussuunnitelmat. Hankekoordinaattori vastaa päähankkeen koordinoinnista, hankkeen viestinnästä ja verkkosivujen kehittämisestä, tukimateriaalien tuottamisesta koulutuksen toimijoille sekä toteuttaa hankkeen seminaarit, koulutukset ja muut tapahtumat. Koordinaattori tukee kolmen pilottihankkeen toteutumista, vastaa yhteydenpidosta pilotteihin ja varmistaa yhdessä niiden tavoitteiden edistymisen.

Koordinaattori tuottaa lisäksi selvityksen ja verkkomallinnuksen musiikkialan koulutuspolkujen havainnollistamisesta sekä toteuttaa haastattelututkimuksen yhden pilotin kokonaisuudessa. Työhön kuuluu myös hankkeen taloushallintaa ja raportointi yhteistyössä Konservatorioliiton toiminnanjohtajan kanssa sekä muita mahdollisia hankkeeseen linkittyviä työtehtäviä vision edistämisen parissa.

Tehtäväsi on pitää lankoja käsissä ja varmistaa, että hankesuunnitelman mukainen rakenteellinen kehittämistyö toteutuu suunnitelmien mukaisesti. Kykenet tarttumaan hankkeen haastaviinkin kehittämistehtäviin kylmähermoisesti, viemään visiotyötä kohti seuraavia askelmia yhdessä tiimin kanssa etkä ylläty nopeistakaan käänteistä. Tartut toimeen omatoimisesti ja hankalien tilanteiden tullen etsit ratkaisuja yhdessä tiimiläisten kanssa ja toisiaan tukien.

Työ toteutetaan etätyöskentelynä Konservatorioliiton ja pilottien edustajista koostuvan hanketiimin kanssa. Hankkeen osapuolet työskentelevät eri puolilla Suomea. Työ vaatii jonkin verran matkustamista. Tehtävä on kokopäiväinen.

Osaamisesi

Koordinaattorilta odotetaan vahvaa projektien koordinointitaitoa sekä näyttöä kehittämistehtävissä menestymisestä. Lisäksi tehtävässä tarvitaan monipuolista viestintäosaamista sekä kykyä erilaisten viestintäkanavien ja -ohjelmien hallintaan. Vuorovaikutustaidoilla on suuri merkitys työssä menestymiselle ja työ vaatii itsenäistä otetta. Soveltuva korkeakoulututkinto sekä musiikkikoulutuksen kentän tuntemus katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden musiikkikoulutuksen kehittämistyön parissa. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi torstaihin 15.8.2024 klo 16.00 mennessä osoitteeseen info@musiikkikoulutuksenvisio.fi.

Palkkaus: 3400 eur/kk

Lisätietoja:

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen konservatorioliiton toiminnanjohtaja Taija Lähdetie, puh. 050 329 6009, 24.-26.6. sekä 5.-14.8. välisenä aikana puhelimitse.

Tutustu hankkeeseen: musiikkikoulutuksenvisio.fi/jane-ja-aatos-erkon-saatiolta-mittava-rahoitus-musiikkikoulutuksen-visio-2030-tyohon

konservatorioliitto.fi