Musiikkkoulutuksen visio 20230 esittäytyy kan­sain­vä­li­sen musiik­ki­kas­va­tus­jär­jes­tön ISME:n maa­il­man­kon­fe­rens­sissa Helsingissä

Taideyliopisto isännöi musiikkikasvatusjärjestö ISMEn 36. maailmankonferenssia Helsingissä 28.7.-2.8.2024.

Musiikkikoulutuksen visio 2030 -työtä ja sen ajankohtaisia teemoja esitellään osana konferenssin ohjelmaa torstaina 1.8. Esityksestä vastaavat Centria-ammattikorkeakoulun koulutusalapäällikkö Annika Mylläri sekä Jyväskylän yliopiston professori Suvi Saarikallio.

Tapahtumassa perehdytään musiikki- ja taidekasvatuksen merkitykseen henkisen kestävyyden sekä ekologisen kriisin edellyttämän kulttuurisen murroksen edistäjänä. Kahden vuoden välein järjestettävä ISMEn maailmankonferenssi on yksi maailman taiteiden opetuksen ja tutkimuksen keskeisimmistä tapahtumista. Musiikkikasvatuksen maailmanjärjestö ISME perustettiin YK:n kasvatus-, tiede- ja kulttuurijärjestö UNESCO:n aloitteesta Brysselissä vuonna 1953. Järjestö edustaa noin 80 jäsenmaata kaikkialla maailmassa ja sen ydinajatus on, että musiikin kokeminen eri muodoissa on tärkeä osa elämää.

Tule visioimaan tulevaisuuden näkymiä ja solmimaan uusia kumppanuuksia, joilla muuttaa maailmaa! Tapahtumassa pääset vahvistamaan kansainvälisiä verkostojasi sekä jakamaan ajatuksia musiikin ja taidekasvatuksen mahdollisuuksista edistää musiikin ja taiteen merkitystä kaikenikäisten ihmisten elämissä.

Ilmoittautuminen tapahtumaan jatkuu 1.7.2024 saakka. Suomalaisen musiikkikasvatuskentän toimijoille on oma ilmoittautuminen, josta on välitetty tietoa suoraan toimijoille.

Lisätietoja

ismeworldconference.org

Liity tapahtumaan Facebookissa

Lisätietoja ilmoittautumisesta: isme2024@confedent.fi